Interieurbouw Woerden

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw in Woerden

Bent u voor een verbouwing, nieuwbouw, renovatie of interieurbouw in de regio Woerden op zoek naar een veelzijdige, ervaren bouwspecialist? Dan bent u aan het juiste adres bij Van de Pol Totaalinterieur. Met meer dan 10 jaar aan ervaring en tevreden klanten ben ik de partner die u zoekt om uw bouw- of verbouwplannen veilig en bekwaam voor u uit te voeren. Omdat Van de Pol Totaalinterieur een eenmanszaak is werk ik met korte communicatielijnen, wel zo gemakkelijk. Ook ben ik de vakman die u kunt raadplegen voor advies over de verbouwing in uw pand in Woerden. Ik lever maatwerk voor elke verbouwingsklus. Neem nu contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Uw veelzijdige timmerman in Woerden

Wilt u graag grotere kasten of meer lichtinval op uw zolder? Of wilt u misschien uw tuinmeubelen op maat laten maken? Van de Pol Totaalinterieur realiseert uw interieur precies naar uw wensen. Ook wanneer u uw badkamer of keuken wilt laten renoveren is vakkundige timmerman Van de Pol bij wie u moet zijn. Ik werk snel, vakkundig en betrouwbaar aan uw verbouwing of renovatie.

Interieurbouwer Van de Pol

Heeft u een opbergprobleem in uw woning van Woerden? Weet u niet meer waar u uw spullen moet laten omdat uw kasten te klein zijn? Van de Pol Totaalinterieur realiseert uw inbouwkasten voor u op maat. Ze zullen precies passen bij uw woning en uw stijl. Ook verzorg ik al uw elektriciteitswerkzaamheden voor u. Elektriciteitswerkzaamheden kunt u nou eenmaal beter aan een professional overlaten.Van de Pol Totaalinterieur helpt u hier graag bij. Op deze manier heeft u de garantie dat alles goed is geregeld voor uw pand in Woerden. U kunt daarom bij mij terecht voor advies en het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Twijfel niet en contacteer mij vandaag nog!

Dakramen van hoge kwaliteit

Een van mijn specialiteiten in interieurbouw is het plaatsen van dakramen, dakvensters en lichtkoepels. Door het laten plaatsen van een dakraam heeft uw woning meer lichtinval. Hierbij heeft u keuze uit de prefab opties zoals die van Velux of u kunt door mij een product op maat laten maken. Kwaliteit gegarandeerd! Ook voor uw specifieke wensen kiest u voor Van de Pol Totaalinterieur.

Bellen of mailen met Van de Pol Totaalinterieur

Voor bouw- of verbouwings wensen belt u met Van de Pol Totaalinterieur via06-21811483. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdpolonderhoud.nl, of vul het contactformulier op de website in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op