Toiletten

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Maatwerk in nieuwbouw en verbouw toiletruimte

Heeft u een nieuwbouwwoning waar u nog een toilet in moet plaatsen? Wilt u een compleet nieuwe toiletruimte of extra toilet bouwen? Of wilt u uw bestaande toilet vernieuwen of renoveren? Voor alle werkzaamheden rond het monteren en installeren van een toilet is Van de Pol Totaalinterieur uw betrouwbare partner. Als eenmanszaak staat bij mij kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap in bouwen en verbouwen altijd voorop. En dat betekent dus ook dat u van mij maatwerk voor uw toiletruimte of het toilet in uw badkamer mag verwachten. Spreek uw wensen vooraf met mij door en u kunt erop vertrouwen dat u het toilet krijgt dat volledig overeenkomt met uw wensen. Interesse? Vraag nu gerust geheel vrijblijvend een offerte aan.

Nieuw toilet installeren

Heeft u een nieuwe toilet uitgezocht en wilt u deze laten plaatsen? Van de Pol Totaalinterieur regelt het voor u. Wilt u uw toiletruimte helemaal anders inrichten? Dat kan natuurlijk ook. Ik adviseer u graag bij het kiezen en anders indelen van uw toilet of eventueel het maken van een tweede toilet in uw woning. Ook op het gebied van het soort toilet, de keuze van materialen en de mogelijke opbergmogelijkheden. Heeft u uw keuze voor de indeling van de toilet gemaakt? Dan maak ik een toiletruimte of tweede toilet op maat voor u.

Toilet verbouwen of renoveren

Van de Pol Totaalinterieur kan ook uw bestaande toilet of toiletruimte voor u renoveren of verbouwen. U heeft natuurlijk lang gebruik gemaakt van uw toilet en weet waarschijnlijk prima wat goed is en wat minder goed werkt. De perfecte indeling heeft u dus vast al voor ogen. Samen met u maak ik een plan voor het moderniseren van uw bestaande toilet om dit perfect te verbouwen en optimaliseren. Heeft u interesse in een complete renovatie of alleen in een verbouwing van uw toilet? Dat is snel geregeld. Dankzij mijn korte communicatielijnen en mijn jarenlange ervaring met toilet verbouwen, garandeer ik u dat u in een handomdraai het perfecte toilet in uw huis heeft.

Waarom kiezen voor Van de Pol Totaalinterieur voor uw toilet?

Van de Pol Totaalinterieur is uw vakman voor het plaatsen, renoveren of verbouwen van uw toilet. Bij mij kunt u rekenen op:

  • vakman met ruim 10 jaar ervaring
  • 1 aanspreekpunt, wel zo duidelijk
  • scherpe tarieven, u betaalt nooit meer dan nodig is
  • heldere en transparante werkwijze

Neem contact op met Van de Pol Totaalinterieur

Van de Pol Totaalinterieur helpt u graag met het plaatsen of verbouwen van de nieuw of extra toilet. U kunt contact met mij opnemen via 06-21811483 of een e-mail sturen via info@vdpolonderhoud.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op het contactformulier op de website. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht van mij. Voor vrijblijvend advies over uw toilet en de bouw, verbouw of renovatie van uw toiletruimte staat Van de Pol Totaalinterieur graag voor u klaar.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op