Interieurbouw Houten

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Veelzijdig service
  • Vakmanschap
  • Scherpe tarieven
  • Milieubewust
  • Gecertificeerd

Voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw

Voor een betrouwbare en veelzijdige bouwspecialist in Houten gaat u naar Van de Pol Totaalinterieur. Van de Pol Totaalinterieur is uw betrouwbare partner voor alles op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw die bekend staat om zijn korte communicatielijnen. Kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap staan in mijn eenmanszaak altijd voorop. Dat garandeer ik u! U spreekt uw bouwwensen uit en ik realiseer ze voor u. Bouwadvies nodig? Ik adviseer u graag over alle soorten bouwoplossingen. Van de Pol Totaalinterieur levert u maatwerk voor elke bouwklus. Heeft u vragen over een verbouwing in Houten? Stel hem gerust of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Handige en veelzijdige timmerman

Van de Pol Totaalinterieur is de gediplomeerde, ervaren, zeer handige en uiterst veelzijdige timmerman. Ik kan elke klus voor uw huis of bedrijfspand in Houten helemaal op maat voor u uitvoeren. Zijn er grotere kasten nodig voor het opbergprobleem in uw keuken of slaapkamer? Wilt u meer licht op zolder door het plaatsen van een dakkapel of dakraam? Is uw badkamer of toilet aan renovatie toe? Heeft u een balie nodig voor uw winkel in Houten? Ik help u snel, vakkundig en vertrouwd met uw interieurbouw, verbouwing of renovatie.

Elektricien, kwaliteit in elektriciteit

Ook verzorg ik alle elektriciteitswerkzaamheden, veilig en vertrouwd. Bij het klussen in huis of op kantoor in Houten kunt u bepaalde werkzaamheden beter aan een vakbekwame elektricien overlaten. Dan heeft u de garantie dat dat alles goed en veilig geregeld wordt met uw elektriciteit in Houten. Zo help ik u ook graag ook met zonnepanelen. U kunt bij mij terecht voor advies en het leveren en plaatsen van gecertificeerde zonnepanelen op alle soorten daken.

Kies voor maatwerk in dakwerk

Een van mijn specialiteiten in interieurbouw is het plaatsen van dakramen, dakvensters en lichtkoepels. Dat doe ik voor woningen, maar ook voor winkels en kantoorpanden in Houten. In een mum van tijd heeft u meer licht en/of ruimte. U heeft doorgaans de keuze uit prefab oplossingen, zoals Velux dakramen. Wanneer u specifieke wensen of afmetingen heeft voor uw pand, dan kunt u bij mij altijd kiezen voor op maat gemaakte dakramen.

Waarom kiezen voor Van de Pol Totaalinterieur in Houten?

Van de Pol Totaalinterieur is uw ervaren en veelzijdige bouwspecialist voor Houten. Waarom kiezen mensen voor mij?

  • vakman met ruim 10 jaar ervaring
  • 1 aanspreekpunt, wel zo duidelijk
  • scherpe tarieven, u betaalt nooit meer dan nodig is
  • heldere en transparante werkwijze

Contact opnemen met Van de Pol Totaalinterieur

Voor timmerwerk, bouw, verbouw, renovatie of interieurbouw in Houten is Van de Pol Totaalinterieur het juiste adres. Neem contact op via06-21811483. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdpolonderhoud.nl, of vul het contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht. Voor vrijblijvend advies over uw bouwwerkzaamheden, verbouwingen en timmerwerkzaamheden in Houten staat Van de Pol Totaalinterieur graag voor u klaar.

Wilt u mijn hulp inschakelen?

Neem vrijblijvend contact op